Tuotteet

 

 

   

Kestävää kauneutta ripsille ja kulmakarvoille

Kestovärjäyksen tunnetuin tuotemerkki on Refectocil, joka samalla hoitaa ripsiä. RefectoCil-kestovärit korostavat silmiä ja saavat ne näyttämään säihkyviltä vuorokauden ympäri.

 


Ella Baché on erittäin tunnettu ja arvostettu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja.

Ensimmäinen tuote, heleyttävä vitamiinivoide Crème Tomate on klassikko tänäkin päivänä.

Ella Bachélla on vankat perinteet ja vuosikymmenten kokemus ihonhoidosta. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin ”syötävän hyviin” raaka-aineisiin, jotka edistävät sekä kasvojen että vartalon ihon luontaista kauneutta.

Lempeän tehokkaat Ella Baché -tuotteet ja hoidot valtuutetuista kauneushoitoloista.

Skin Good Enough to Eat!

 

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Académie Scientifique de Beauté valloittaa monipuolisuudellaan.

Académie sopii laatua arvostavalle käyttäjälle. Tuotteiden tehoaineet on valittu huolella ja niiden pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. Académie-tuotteilla saadaan aikaan näkyviä ja kestäviä tuloksia sekä kotona että kauneushoitolassa.

Ihoa hoidetaan yksilöllisesti tieteellisen, kolmivaiheisen menetelmän avulla.

Vaihe 1:

Puhdas, raikas iho on valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden hyvät vaikutukset.

Vaihe 2:

Kosteutettu iho on tasapainoinen ja se sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

Vaihe 3:

 

Ihon yksilölliset erityistarpeet tarvitsevat tehokasta täsmähoitoa.

 

 

 

Bretagnen Saint-Malo sijaitsee Ranskan Smaragdirannikon sydämessä.  Sen satama on tarjonnut aikojen alusta lähtöpaikan seikkailuille kaukaisiin maihin. Sieltä on tehty tutkimusmatkoja maapallon joka puolelle, kaukaisille merille ja aarresaarille.

Phytocéane on syntynyt noiden seikkailujen inspiroimana. Sen luontoa kunnioittavat merelliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä. Hemmottelevat hoidot ovat hakeneet inspiraationsa Aasiasta.

Kosteutus kaunistaa                                                                                           

Jokainen Phytocéane-tuote pitää huolta ihon kosteutuksesta. Näin iho on jatkuvasti suojassa kuivuuden aiheuttamilta ongelmilta, joita ovat mm. ärtyisyys, läikikkyys, hilseily ja rypyt. Hyvin kosteutetun ihon on helppo hyödyntää myös muiden raaka-aineiden teho.

Merten kultaa

Syvyyksistä löydetty ja merten kullaksi nimetty levä, Jania Rubens, on kehittänyt erityisen puolustusjärjestelmän, joka suojelee sitä ympäristön rasitteilta. Tämän kykynsä ja poikkeuksellisen mineraalipitoisuutensa ansiosta Jania Rubens tarjoaa iholle kosteutta ja suojaa harvinaisen tehokkaalla tavalla. Se on vaikutuksiltaan niin ainutlaatuinen, että tutkijat ovat lisänneet sitä lähes jokaiseen Phytocéane-tuotteeseen.

Kestävää kehitystä

Phytocéane-tuotteissa on luonnollisia, korkealaatuisia ja huolellisesti tutkittuja merellisiä vaikuttavia aineita. Niiden kerääminen, viljely ja valmistus hoitaviksi tuotteiksi noudattavat kestävän kehityksen periaatteita. Sekä ihosi että luonto ovat tasapainossa.Kryolan on maailmanlaajuisesti tunnettu ja monipuolinen meikkaus- ja maskeeraussarja.Kansainvälisten meikkitaiteilijoiden suosima Kryolan täyttää vaativankin käyttäjän toiveet.Ammattimeikit eroavat selvästi tavanomaisista päivittäis-meikkituotteista. Kryolan-tuotevalikoimassa on kiinnitetty aivan erityistä huomiota meikkien pysyvyyteen ja peittävyyteen. Värit ovat intensiivisiä ja silti lopputulos on haluttaessa kevyt ja luonnollinen.

 

Camillen 60 on monipuolinen ja tehokas tuotesarja jalkojen ja käsien hoitamiseen.Tärkeänä tehoaineena Camillen 60 -tuotteissa on luonnon rohdoskasvinakin tunnettu kamomilla, joka hoitaa ihoa monipuolisesti estäen tulehduksia, laskien turvotusta ja uudistaen ihoa tehokkaasti. Tuotesarjan voiteet, öljyt ja muut hoitotuotteet ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia.www.rohdos-ala.fi

 

PhD on ammattikäyttöön tarkoitettu täysin hygieninen vaha! Sano hyvästit viruksille ja bakteereille!

PhD:n ainutlaatuisuus perustuu kertakäyttöisiin vahatuubin päihin. Jokaiselle asiakkaalle vaihdetaan uusi pää vahatuubiin. Lisäksi päissä on vahan takaisinvirtauksen estävä venttiili, joka takaa sen, ettei iholla käynyttä vahaa pääse takaisin tuubiin, näin vaha pysyy aina puhtaana. Sopii kehon kaikkien karvojen vahaukseen, karvat alkavat kasvaa n. 3-6 viikon kuluttua vahauksesta, riippuen karvan kasvuvaiheesta

  Jalka- ja Kauneushoitola Cosmetics

  Kauppakatu 28 A 27
  40100 Jyväskylä
  puh. (014) 612148

  Katso liikkeemme sijainti kartalta

  Liikkeemme palvelee

  MA-PE 10-18
  Muina aikoina sopimuksen mukaan.